Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Toplantısı 7 Mayıs 2024 tarihinde Rektörlük Senato salonunda gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Demirel’in başkanlık ettiği toplantıda, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2027 yılına kadar tüm Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) alınacağı bilgisinden hareketle, halihazırda KAP başvurusunu gerçekleştiren Üniversitemizin mevcut durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Program akreditasyonu başvurusu yapan bölümlerin temsilcilerinin görüşlerinin de ifade edildiği toplantıda, KAP gereklilikleri, bu kapsamda kalite güvencesi sisteminin özellikle “Eğitim ve Öğretim” ve “Liderlik, Yönetişim ve Kalite” bileşenlerinde birimler tarafından yapılması gerekenler ve web sitelerinde bulunması gereken temel bilgiler aktarıldı.

Yayınlanma Tarihi: 08 Mayıs 2024 Çarşamba
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024 Perşembe